Header Image

Kinderanimatie

Grimecaravan, kapsalon en glittertattoo

De gegrimeerde snoeten werken aanstekelijk. Extravagante, kleurrijke, speelse en echt coole kapsels worden in hoog tempo getoverd in alle mogelijke haartypes. Glittertattoos zijn in. Ze passen op ieder stukje lijf en door de kwaliteitsvolle producten blijven ze wel 10 dagen zichtbaar.

Verkeersparcours

Op de ‘billenkarrenpiste’ werd een parcours uitgestippeld waar de kinderen hun rijkunsten en verkeerskennis kunnen testen. Heidi Pinte zorgt voor de go-carts ofte ‘billenkarren’.

Mini-Golf

Tijdens het festival kunnen de bezoekers gratis genieten van een spelletje minigolf, dit in samenwerking met Minigolf Parasol.

Workshop Reuzenzeepbellen

Kom dat zien, reuzenzeepbellen tot wel 5 meter lang zweven over de festivalweide. Wil je liever zelf reuzenzeepbellen maken, dan moet je zeker naar één van onze workshops komen.

Circusinitiatie

Doorlopend initiatie diverse circustechnieken, jongleren, evenwicht, diabolo,…

De Werf

Het speelparcours wordt samen met de kinderen gebouwd: vijzen draaien, schuren, meten, waterpassen, papierwerk, wegomleggingen bouwen,… Daarna moeten ze de nodige veiligheidstests ondergaan. Tussendoor kunnen alle kinderen naar hartenlust spelen op het parcours.

Carrousel

Een ritje op deze nostalgische carrousel is een ware beleving.

Kermis op rolletjes

Een droomkamer op rolletjes. Een plek met uren spelplezier voor kinderen van alle leeftijden en een familiepubliek. Inkleding met lachspiegels, retrospelletjes, retroterrasje, ligstoelen, parasols, grote kleurige zitbakken en een uitgebreid retrospelletjespakket.

Beachresort
Zwembad & tobbedansbaan

Waterpret beleef je aan het zwembad & tobbedansbaan. Het idee is even simpel als verslavend: beklim de helling en glijd in de tobbe naar beneden. Plons in het bad met water en rinkel de bel. Wie als eerste de bel rinkelt, is de winnaar.

Klimparcours Klimit

Uitgerust met veiligheidsharnas, helm en beveiligd door middel van een permanente leeflijn voelen zowel de allerkleinsten als volwassenen zich de koning van het avontuur en leggen onder begeleiding van professionals een avontuurlijk klim en klauter touwenparcours af.

Boomkunstenaar

Tijdens deze workshop vlechten we samen met de kinderen vogelnestjes die ze mee naar huis kunnen nemen. Om de 25 minuten werken we in groepjes van 8 tot maximaal 10 kinderen.